Loading...

Search This Blog

Tuesday, February 23, 2010

...HEHE
xsangke dah ade orang bace blog aku..hehe...welcome to the club....arini aku baru abez jamming kat dektar..hehe,,tadi aku baru dapat mesej dari somebody yang gelarkan diri die Rahmat Ukm...die ajak aku join group die..jadi gitaris untuk band..aku ucapkan trime kaseh pade die sebab sudi jemput aku..die kate name band die..dakwah petama d Ukm....aku xkesah tapi aku kene tengok mase aku dulu..hehe..sekarang kepale aku tgh pening camne aku nak crik kekuatan untuk aku terus hidup..hehe..aku kene rajin g klass..hehe..untok mase depan..lepas ni aku xnak ponteng agi,haha..esok aku ade pembentangan...so...aku kne prepare ngan masouky...so aku kne wat yang terbaik...aku jumpe Sepet tadi..die cakap nak bagi aku borang masuk pertandingan karouke..hehe...ade due event katenye..so..aku terime...oklah..Bubbye...hehe