Loading...

Search This Blog

Monday, March 15, 2010

kelkatu

terase amat mengantok hari ini seharian bersame laptop membuatkan aku rase jemu dan hilang mata kuyu sayu.entah berape lame lagi aku nak menunngu abes sem ni.xsaba rasenye nak exam and blah tros.projek terbaru aku dijemput untuk wat persembahan sempene dinner kolej aku.kolej burhanudddin helmi.mayb bawak due atau tiga lagu but i'm not sure.malam ni aku akan mule cipte lagu dan buat warkah2 yang agk jiwang.hehe.aku tau dalam banyak2 hari. hari ni lah aku paling pening.sebab xtau nak watpe rase cam nak manje2+malas..hehe.

berasap


hari ni aku kuyu layu dan lesu.xtau nak buat ape bile malam menjelme.mate tak terase nak katup tapi hati berdetap-detup.ntahla.kadang-kadang kene bagi chance kat diri sendiri untk berehat dan melepaskan semua rase penat kat atas katil.bile bosan aku rajin berasap.orang kate berasap ni xelok.membahayekan kesihatan katenye.tapi kadangkale kehendak xley dipakse.huhu.aku xtau ape perasaan roomate aku bile aku rajen berasap.sebab katenye die ade lelah dan terbatuk2 bile dapat cebisan asap2 aku.tapi aku kne rajin amek hati die bia die xmara n rase selese ngan aku.hehe.aku rase nak stop berasap2 nih.kate mak aku bende ni membazer.tapi atok aku kate.go On..xtaula nak ikot mane satu.bile lepak ngan atok aku selalu berasap tapi n pau asap die sebatang due.tapi depan mak aku xberani.walopon nakal kte mesti respect orang tue.hehe.