Loading...

Search This Blog

Tuesday, March 23, 2010

persembahan di dectar sempena dinner kOlej bOrhanuddin hElmi                                     

Mesej,,pesanan.......text..huhu

Salam Hari baru kepade sume?kenape hari baru..sebab sume orang akan menemui hari2 baru dalam hidop mereka.So,kte kene appreciate kat diri sendiri.Hari ni aku bukak Utube pas bangon tdo.Tros carik lagu Final countdown ngan lagu farhan-Jinbara.hehehe.Kadang2 aku rase bersalah jugak sebab aku xreply sume mesej yang masok dalam inbOx handset aku.rase macam penat n malas nak reply.sOry sgt2 pade mereke2 yang terlibat.Mgken aku akan balas gak satu hari nanti,pentingke balas mesej?hehe.penting sebab diorang text aku bende yang penting2 gak.Ok.lepas ni bersedie untuk ICAF(Inter cOlleges Art fEstival Ukm 2010)for battle band.hehehe